Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

έκθεση φωτογραφίας του Ηλία Πολίτη, με θέμα "Αστικό τοπίο''

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΛΙΤΗ
Στον εκθεσιακό χώρο του σχολείου μας 2ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη Θεσ/κης το διάστημα 20 - 23 Δεκεμβρίου 2010 θα φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας του Ηλία Πολίτη, με θέμα "Αστικό τοπίο''


3 σχόλια:

Λουκάς Δαγδηλέλης είπε...

Βρέθηκα με τον Ηλία στο νοσοκομείο, τη θεατρική ομαδα και στην εκθεση του Αστικό Τοπίο. Παρότι η φωτογραφία σαν απεικόνιση της προσωπικής απόχρωσης ήταν πάντα ένας τρόπος έκφρασης για μενα, δεν μπόρεσα να εμβαθύνω τεχνικά και εκφραστικά μεχρι τώρα. Πάντα όμως στέκομαι μπροστά στις δημιουργίες των άλλων προσπαθώντας να δώ πίσω απο το επίπεδο της αποτύπωσης.
Αυτό το επίπεδο του φίλου Ηλία προσπάθησα να διαπεράσω ενώ στεκόμουν μπροστά στις γραμμές και τις σκιες της οπτικής του γωνίας.
Εννιωσα μικτά συναισθήματα για την πόλη που μεγάλωσα. Αισθήματα ηρεμίας και απομόνωσης μέσα απ τον ατέρμονα ορίζοντα του παραλιακού μετώπου και των επιπεδώσεων του απογευματινού φωτός, αισθήματα εγκλεισμού απο τα όρια της δομικότητας του αστικου τοπίου και αισθήματα παιχνιδίσματος απο τις τυχαίες διασταυρώσεις της ανθρώπινης παρέμβασης σ αυτό.
Φιλε Ηλία καλή συνέχεια.

ELIAS POLITIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ELIAS POLITIS είπε...

ΛΟΥΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ....!